Over mij

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Carola Bergman-Wiegers.

Ik ben 53 jaar oud en woon samen met mijn man en 2 kinderen in Oss.

Ik hoorde veel over voetreflextherapie en wat dit kan doen bij klachten. Dit maakte me nieuwsgierig en ben me daar toen in gaan verdiepen. In 2015 ben ik de uitdaging aan gegaan en gestart met een 3 jarige HBO opleiding bij Total Health en heb ik in 2018 de opleiding VoetreflexPlus Therapeut afgerond. Ik ben super blij en enthousiast dat ik mensen nu op een andere manier kan helpen.

In december 2018 heb ik ook mijn Masteropleiding Oncoreflexologie afgerond.


Ik ben 1 december 2021 gestopt met mijn baan in de zorg, omdat ik niet meer samen kon combineren met de voetreflextherapie.

Ik kon ook niet meer vanuit mijn hart werken, omdat ik een echt zorg mens ben.

Ik heb in totaal 32 jaar in de zorg gewerkt.

Helaas is er veel ziekteverzuim door een te hoge werkdruk in de zorg. Dit geeft vooral veel stress en klachten bij medewerkers.

 

Ik heb een prachtige praktijkruimte aan huis. De ruimte straalt veel rust uit en is erg sfeervol.  Ik heb een kleine wachtruimte en er is ook een toilet aanwezig.

Ik heb een luxe en ergonomische massage/behandel tafel. De Relax Sensation Vario Plus. De tafel is helemaal verstelbaar en is verwarmd.

Ik behandel in rust met een relaxed achtergrond muziekje. Ik masseer met warme massage olie met bij passende essentiële olie de voetzool, de onderbenen en de knieën. Het kan voorkomen dat ik ook de armen en handen mee behandel. Dit komt, omdat over de armen en de handen ook meridiaan banen lopen met hun acupunctuurpunten.

Na de behandeling krijgt u een glas vers mineraal water of kopje kruiden thee. Dit werkt reinigend en ontgiftend, zodat de afvalstoffen meteen afgevoerd worden na de behandeling.

  

Ik zie je snel in mijn sfeervolle praktijkruimte!

 

 Diploma’s:

- HBO: opleiding Voetreflex Plus Therapeut juni 2018

- HBO: SHO registeropleiding Medische Basiskennis 25 juni 2016

- HBO: opleiding Oncoreflexologie december 2018

- Transformation Healer

 

Certificaten:

- 13 chakra's en voetreflex

- Neuroreflexologie,

- Zwangerschapsreflexologie,

- Babyreflexologie,

- AD(H)D/DYSLEXIE en voetreflex,

- Veel voorkomende ziektebeelden waaronder chronische vermoeidheid, migraine en huidproblemen,

- “De vrouw”, met alle menstruatie, PMS en overgangsklachten,

- Hotstone Voet en onderbeenmassage,

- “An SHen”, een hoofd- nek- schouder en rugmassage,

- Aroma Touch techniek.

- Cupping Basis

- Hooggevoeligen in je praktijk en voetrefex

- Haraniveau & voetreflex
- Rouwverwerking

- Cranio Reflex Plus


Bewustwording

Door alleen de klacht te behandelingen los ik de oorzaak niet op. Met mijn voetreflex behandeling kijk ik vooral naar de oorzaak van het probleem. Dat doe ik door met tijd en aandacht te luisteren naar de cliënt. Door middel van een gesprek en de massage van de voeten kan ik de klacht inzichtelijker maken. Hierdoor ontstaat er bewustwording en dat is het begin van het herstel. Als therapeut kan ik je helpen door  je bewust te laten worden van mogelijke oorzaken van klachten en ziek zijn.